If you never try, you never know

14:15



L-am zarit pentru prima oara inainte sa inceapa ultimul an de facultate. Era mijloc de toamna, lumina aurie, culori ametitor de frumoase. Aerul cald si proaspat al verii, mireasma marii erau incet sterse de galbenul pe care il auzeam fosnind la fiecare pas. 
Era inalt, zvelt. Avea parul saten inchis, parca desenat cu niste blande onduleuri. I-am zarit ochii verzi mult mai tarziu, dupa ce luni de zile imaginea lui era cea cu care deschideam si inchideam ochii.
L-am mai vazut intamplator. Acelasi fior cu gust de toamna imi dadea speranta ca il voi afla candva. 
Unele povesti se intampla, altele nu. 
Cu siguranta aducem in viata noastra oameni care vin sa ne faca sa intelegem cine suntem in acel moment. Fie ca sunt sau nu langa noi, intersectarea drumurilor cu ei, adancesc rani, pentru ca apoi sa ajungem sa trecem prin infern pentru a le vindeca. Sau poate ca sunt doar experiente frumoase, pasagere. Ar fi totusi extrem de bizar sa nu ne ascultam intuitia si sa nu facem ce simtim. In final, singurele lucruri pe care ajungem sa le regretam in viata, sunt lucrurile pe care nu ni le permitem sa le traim, din teama. Dar daca nu incerci, de unde poti sti?

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images